Selasa, 03 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Suliana - Mung Fotomu Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro: Am G C Dm G C
Am Em F G E

Am G C
Nggugah tresno..lan kangen rinduku
Dm G C
Nalikane nyawang fotomu..
Dm Am
Sing tak simpen, neng njero hpku
F E
Soyo nambah abot kangen atiku..

Am G C
Nadjan adoh..jarak sliramu
Dm G C
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku..
Dm Am
Nanging abot nahan pengen ketemu,
F E
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu..

Reff:
Am Dm
Jujur jeroning ati kebak kangenku,
E Am
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Am Dm
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
E Am
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Am Dm
Jujur jeroning ati kebak kangenku,
E Am
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
chords Suliana - Mung Fotomu lyrics Am Dm
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
E Am
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Musik: Dm G C
Dm E Am
E F E Am

==Ulang dari awal lagu

F G
Tetes eluh moto iki..bukti kangenku
E Am
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

==============

--------------

Intro: Fm D# G# A#m D# G#
Fm Cm C# D# C

Fm D# G#
Nggugah tresno..lan kangen rinduku
A#m D# G#
Nalikane nyawang fotomu..
A#m Fm
Sing tak simpen, neng njero hpku
C# C
Soyo nambah abot kangen atiku..

Fm D# G#
Najan adoh..jarak sliramu
A#m D# G#
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku..
A#m Fm
Nanging abot nahan pengen ketemu,
C# C
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu..

Reff:
Fm A#m
Jujur jeroning ati kebak kangenku,
C Fm
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Fm A#m
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
C Fm
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Fm A#m
Jujur jeroning ati kebak kangenku,
C Fm
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Fm A#m
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
C Fm
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Musik: A#m D# G#
A#m C Fm
C C# C Fm

==Ulang dari awal lagu

C# D#
Tetes eluh moto iki..bukti kangenku
C Fm
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar